menu

Plantbased
soulfood

Geniet van rijke, huisgemaakte gerechten; dat is comfort, nourishment & een heerlijk smakenpallet in een kleurrijk jasje. Onze gerechten zijn geïnspireerd op de smeltkroes van de Caribbean, van de eilanden, tot regionen in Zuid-Amerika. Een intuïtieve, rijke keuken die wij balanceren met onze Nederlandse seizoensoogst.
Onze gerechten zijn toegankelijk en verassend, ze worden vers en met veel aandacht bereidt in onze open keuken. Vier het leven in goed gezelschap rond een tafel met heerlijke gerechten voor lunch, bites of dinner.

ons Menu

· Onze gerechten zijn 100% plantaardig: ital is vital!
· Wij kunnen rekening houden met verschillende intoleranties en een gluten- en notenallergie.
· Wij hebben ook een klein kindermenu.
· Wij hebben een wisselende (seizoensgebonden) menukaart en regelmatig specials in het weekend *zie op onze social media.
• Wij werken met lokale seizoensoogst, biologische ingrediënten en waar exotisch zoveel mogelijk fair-trade.

Voor koffie, thee, huisgemaakte drankjes, smoothies likkle bites en sweet tings ben je altijd aan het goede adres voor een tussenstop.

take-away

Bij ons kun je altijd alle gerechten van onze menukaart afhalen!
Afhaalmogelijkheid:
Lunch
Vanaf 12:30 tot 18:30. Overdag kies je van onze reguliere seizoenskaart en 's avonds is er vanaf 17:30 de mogelijkheid om de 'dish of the day' af te halen.
Dish of the day
Vind onze 'dish of the day' op onze social media pagina's. Wij plaatsen een bericht over wat wij voor die dag aanbieden.
Bestellen via WhatsApp
Plaats jouw bestelling naar het nummer: 0637345337. Geef door: jouw naam, de order en tijd van afhalen. Wij geven binnen 15 min. een reply.
*Bellen mag als dit gemakkelijker is.
ENKEL PIN BETALING OP ONZE LOCATIEdownload menukaart