menu

Plantbased
soulfood

Geniet van rijke, huisgemaakte gerechten; dat is comfort, nourishment & een heerlijk smakenpallet in een kleurrijk jasje. Onze gerechten zijn geïnspireerd op de smeltkroes van de Caribbean, van de eilanden, tot regionen in Zuid-Amerika. Een intuïtieve, rijke keuken die wij balanceren met onze Nederlandse seizoensoogst.
Onze gerechten zijn toegankelijk en verassend, ze worden vers en met veel aandacht bereidt in onze open keuken. Vier het leven in goed gezelschap rond een tafel met heerlijke gerechten voor lunch, bites of dinner.

ons Menu

· Onze gerechten zijn 100% plantaardig: ital is vital!
· Wij kunnen rekening houden met verschillende intoleranties en een gluten- en notenallergie.
· Wij hebben ook een klein kindermenu.
· Wij hebben een wisselende (seizoensgebonden) menukaart en regelmatig specials in het weekend.
• Wij werken met lokale seizoensoogst, biologische ingrediënten en waar exotisch zoveel mogelijk fair-trade.

Voor koffie, thee, huisgemaakte drankjes, smoothies likkle bites en sweet tings ben je altijd aan het goede adres voor een tussenstop.

download menukaart
No items found.

take-away

Bij ons kun je altijd alle gerechten van onze menukaart afhalen! In de weekenden maken wij specials: mis deze niet via onze social media!
We zijn er van 12:00 's middags tot 17:00 uur.
's Avonds afhalen? We got you.
*Bekijk onze openingstijden voor take-away na 17:00 uur.

Gun jezelf een Caribbean feast: bestel er heerlijke bites, sweet tings & een origineel drankje bij, zoals écht spicy gemberbier van onze brouwer of een sapje van biologische zuurzak.

Bestellen
Plaats jouw bestelling telefonisch (bel/app) zodat wij de bestelling z.s.m. kunnen maken of kom spontaan langs en drink een coffee... while you wait and chill.

download menukaart